EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Accountmanager - verhuur winkels (32 - 40 uur)

 

Wat ga je doen?

 

De werkzaamheden bestaan uit drie hoofdtaken: acquisitie, relatiebeheer en administratie.

ACQUISITIE

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verhuur van winkels aan nieuwe ondernemers op De Bazaar. Jij wordt als nieuw lid van het team Verhuur verantwoordelijk voor de invulling van 1200 (!) verkooplocaties. En deze invulling moet goed zijn, het team zoekt altijd naar de laatste trends binnen de retail om onze bezoekers te blijven verrassen. We zijn voor niets de grootste special retaillocatie van Nederland.

Onze bezettingsgraad is structureel hoog, maar is wel altijd in beweging. Om de bezettingsgraad hoog te houden zijn we dus altijd op zoek naar ondernemers die passen bij ons concept. Om dit te doen stel je je eigen acquisitieplan op aan de hand van onderzoek op en buiten De Bazaar. Wat kan ons concept versterken? Na goedkeuring van jouw leidinggevende kun je het plan ook daadwerkelijk gaan uitvoeren. Dit betekent mouwen opstropen en op zoek. Zowel fysiek als digitaal ondernemers zoeken en benaderen om een winkel te openen op De Bazaar. Jouw belangrijkste doel is het sluiten van die deal.

 

RELATIEBEHEER

Jij wordt de relatiebeheerder voor een vaste groep ondernemers. Je helpt ze met vragen over bijvoorbeeld het verplaatsen van hun winkel, het uitbreiden daarvan en alle andere vraagstukken. Ook verwijs je hen, waar nodig, naar de juiste afdelingen binnen De Bazaar.

ADMINISTRATIE EN ONTWIKKELING

Je spreekt meerdere mensen per dag en deze afspraken leg je vast. Ook houd je je bezig met de ontwikkeling van De Bazaar. De kwaliteit en kwantiteit in de hallen worden regelmatig geoptimaliseerd, waarbij jouw input van groot belang is. Denk hierbij aan vraagstukken als ‘hoe maak ik een A-locatie van een B-locatie?’, ‘zorgt een andere indeling voor een betere traffic?’ en ‘wat voor ondernemer past binnen een bepaalde omgeving?’.

 

Wat je echt nodig hebt…

·         MBO/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting,

·         minimaal 2 jaar ervaring als accountmanager buitendienst, binnen de sales, verhuur of vastgoed,

·         affiniteit met retail is een pré,

·         uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

 

Wat je nog meer moet kunnen…

Je hebt een goed cijfermatig inzicht en een grote overtuigingskracht. Je bent nieuwsgierig, denkt out of the box en ziet kansen. Je bent een duidelijke onderhandelaar en in staat om ‘on the spot’ de deal te sluiten. Daarnaast sta je stevig in je schoenen, werk je gefocust, ben je zelfverzekerd, een tikkeltje eigenwijs en heb je een flinke dosis humor.

 

Wat bieden wij?

Een baan met grote vrijheden in de uitvoering van je persoonlijke acquisitieplan, in positionering/optimalisering van nieuwe klanten en in de onderhandelingen (binnen vastgestelde kaders) met de klanten. De Bazaar is ieder weekend geopend, één dag per week werken in het weekend hoort erbij. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden met diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden. Salaris is afhankelijk van jouw ervaring en persoonlijke kwaliteiten.

 

Team Verhuur en Acquisitie

Als Accountmanager ben je de vijfde professional in het team. Het team weet wat er in de markt speelt, wat er op De Bazaar speelt en waar de kansen liggen. Er is regelmatig teamoverleg om de strategie vast te leggen en de nodige individuele stappen uit te werken. Ben jij succesvol in het vinden van nieuwe leads en krijg je energie van het binnenhalen van deals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière?

Twijfel dan niet en solliciteer via de link rechtsboven. Wij horen graag waarom jij voor De Bazaar wilt werken en waarom jij geschikt bent als accountmanager voor De Bazaar. Uiteraard ontvangen wij ook graag jouw cv. Voor meer informatie of vragen, neem dan contact op met Sander Janssen, Manager Acquisitie en Verhuur (0251-262626).

 

Montageweg 35 te Beverwijk, Noord Holland

personeelszaken@debazaar.nl

0251-262626 - Sander Janssen

 

Acties