EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Accountmanager - verhuur commercieel vastgoed winkels (32 - 40 uur)

 

Accountmanager - verhuur commercieel vastgoed winkels (32 - 40 uur)

Ben jij klaar met de standaard salesbaan en toe aan een uitdaging als Accountmanager bij De Bazaar? Wij zoeken iemand die de routine achter zich durft te laten en ons unieke retailconcept wil versterken.

Als Accountmanager krijg jij een belangrijke rol in ons team. Jouw hoofdtaken bestaan uit koude acquisitie, relatiebeheer en een bescheiden stukje administratie. En geloof ons, dit is geen quick fix. Bij De Bazaar draait het om diversiteit, niet alleen in de achtergrond van onze ondernemers, maar ook in hun aanbod en de beleving die ze toevoegen aan ons concept.

Als nieuw Accountmanager ga jij aan de slag met jouw eigen acquisitieplan. Je gaat op onderzoek uit en zoekt naar ondernemers die ons concept kunnen versterken en voor meer diversiteit zorgen. En als jouw leidinggevende groen licht geeft, dan ga jij ervoor. Je benadert ondernemers zowel fysiek als digitaal en gaat voor die deal!

Jij wordt de relatiebeheerder voor een vaste groep ondernemers. Je helpt ze met vragen over het verplaatsen of uitbreiden van hun winkel en verwijst hen, waar nodig, naar de juiste afdeling binnen De Bazaar. En natuurlijk leg jij alle afspraken vast, want ook een bescheiden stukje administratie hoort bij jouw taken.

Als Accountmanager maak jij deel uit van ons enthousiaste en professionele team Verhuur en Acquisitie. Samen weten wij wat er in de markt speelt, wat er op De Bazaar speelt en waar de kansen liggen. Regelmatig hebben wij teamoverleg om onze strategie vast te leggen en individuele stappen uit te werken.

Krijg jij energie van het vinden van nieuwe leads en het binnenhalen van deals? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer nu en help ons ons unieke retailconcept nog verder te versterken.

 

Wat je echt nodig hebt…

  • MBO/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting,
  • minimaal 2 jaar ervaring als accountmanager buitendienst, binnen de sales, verhuur of vastgoed,
  • affiniteit met retail is een pré,
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

 

Wat je nog meer moet kunnen…

Je hebt een goed cijfermatig inzicht en een grote overtuigingskracht. Je bent nieuwsgierig, denkt out of the box en ziet kansen. Je bent een duidelijke onderhandelaar en in staat om ‘on the spot’ de deal te sluiten. Daarnaast sta je stevig in je schoenen, werk je gefocust, ben je zelfverzekerd, een tikkeltje eigenwijs en heb je een flinke dosis humor.

 

Wat bieden wij?

Een baan met grote vrijheden in de uitvoering van je persoonlijke acquisitieplan, in positionering/optimalisering van nieuwe klanten en in de onderhandelingen (binnen vastgestelde kaders) met de klanten. De Bazaar is ieder weekend geopend, één dag per week werken in het weekend hoort erbij. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden met diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden. Salaris is afhankelijk van jouw ervaring en persoonlijke kwaliteiten.

 

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière?

Twijfel dan niet en solliciteer via de link rechtsboven. Wij horen graag waarom jij voor De Bazaar wilt werken en waarom jij geschikt bent als accountmanager voor De Bazaar. Uiteraard ontvangen wij ook graag jouw cv. Voor meer informatie of vragen, neem dan contact op met Sander Janssen, Manager Acquisitie en Verhuur of Ilonka Thomassen, Manager HR (0251-262626).

 

Montageweg 35 te Beverwijk, Noord Holland

personeelszaken@debazaar.nl

0251-262626 - Sander Janssen

 

Acties