TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Bijbaan: Servicemedewerker (12-24 uur)


Wat je bij ons gaat doen…

De wereld is in een paar maanden tijd veranderd en De Bazaar kan natuurlijk niet achterblijven. De afgelopen maanden is er dan ook hard gewerkt aan aanpassingen op het gehele terrein van De Bazaar om ervoor te zorgen dat mensen in een veilige omgeving kunnen langskomen om hun aankopen te doen. Daarnaast zijn de openingstijden aangepast, de vrijdag is erbij gekomen zodat bezoekers niet allemaal binnen twee dagen hoeven te komen. Uiteraard is alles conform de eisen van de overheid, dus de anderhalve meter afstand is ook op De Bazaar het nieuwe normaal!

We begrijpen dat veel mensen nu naar De Bazaar willen komen, dus is het extra belangrijk om voorzichtig te zijn. Om onze bezoekers in een veilige omgeving te ontvangen zijn wij op zoek naar medewerkers die daar een bijdrage aan willen leveren. Heb jij genoeg van dat thuiszitten, vakkenvullen in de supermarkt of wachten tot je eindelijk weer wordt gebeld door dat uitzendbureau voor een leuke bijbaan? Ervaring met werken in de supermarkt, de horeca, een bioscoop of het werken in een winkel is een pré!

Kan je niet wachten om weer geld te verdienen en die handen uit de mouwen te steken? Reageer snel, want je bent niet de enige die in de startblokken staat!


Wij zoeken iemand die…

  •         zestien jaar of ouder is;
  •         de Nederlandse taal spreekt en verstaat;
  •         spontaan, representatief, betrouwbaar en servicegericht is;
  •         niet kan wachten om de handen uit de mouwen te steken om De Bazaar weer te openen op een veilige manier!


Wat je ervoor terug krijgt…

  •         een baan bij een professioneel bedrijf die in de top drie van trekpleisters van Nederland staat;
  •         een gezellig bedrijf, een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden;
  •         doorgroeimogelijkheden naar een fulltime dienstverband of een andere functie binnen het bedrijf.


Zoek jij een leuke bijbaan en zie jij deze uitdaging zitten?

Twijfel dan niet en solliciteer direct via de link Solliciteren, rechtsboven op deze pagina. Wij horen graag waarom jij voor De Bazaar wilt werken en geschikt bent voor deze weekendbaan. Uiteraard ontvangen wij ook graag jouw cv. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Personeelszaken (0251-262623).