EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Content Specialist met lef! (24 uur)

Nieuwsgierig? 

De Bazaar heeft zich in de loop van ruim veertig jaar sterk gepositioneerd. Waar ooit het idee voor een frivole tijdelijke markt ontstond, staat nu een heus shoppingwalhalla dat ieder weekend door tienduizenden bezoekers wordt bezocht. Deze bezoekers komen allemaal met hun eigen doel. Ons doel: de bezoekers laten slagen!

Dit doen we door onze zes doelgroepen heel gericht te benaderen, zowel voor hun bezoek, tijdens hun bezoek als daarna. En hiervoor hebben we content nodig! De grootste uitdaging voor jou als Content Specialist / Content Creator zit niet in het vinden van content, daar hebben we genoeg van! Juist de perfecte afstemming per doelgroep is de uitdaging. Hierbij denk je goed na over de boodschap, de visuals daarvan en de manier waarop je juist die doelgroep bereikt. Dit kun je alleen door je ogen en oren open te houden voor ons bedrijf, de doelgroepen en de wereld om ons heen. Zit nieuwsgierigheid in jouw DNA?

Wat ga je doen?

 1. Je creëert sterke en duidelijke content, waaronder tekst, beeld, video’s, vlogs, blogs en fotografie. Deze maak je specifiek voor de zes gedefinieerde doelgroepen van het merk ‘De Bazaar’. Per doelgroep stem je de content af op het medium dat hen het beste bereikt, denk aan social media, tv-reclame, billboards, posters en led-schermen. Jij bent verantwoordelijk voor een goede content en het verhogen van de commitment binnen de marketing afdeling. Hiervoor krijgt jouw creativiteit een grote vrijheid.
 2. Je neemt, onder begeleiding van jouw manager, initiatief om actief de pers en media te benaderen om De Bazaar in de spotlights te zetten.
 3. Ook komt er een stukje administratie bij kijken, je monitort of gemaakte afspraken worden nagekomen en legt jouw werkzaamheden vast in het systeem.

Wat je echt nodig hebt…

 • Een marketing gerelateerde hbo opleiding of aantoonbare werkervaring op hbo-niveau.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen een relevante functie, bijvoorbeeld als content marketeer, online marketeer, content specialist of content creator.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Ervaring met de programma’s, Affinity designer of Adobe creative suite, Canva, Wordpress, Google Analytics, SendinBlue, MailChimp, Facebook Business Suite en Animoto.

Wat in je DNA moet zitten…

Een natuurlijke nieuwsgierigheid is het allerbelangrijkste: Wie zijn die mensen die ieder weekend komen? Waar komen ze voor? Vinden ze dat? Wat heeft De Bazaar eigenlijk te bieden? Hoe kan ik bijdragen aan De Bazaar? Als dat de vragen zijn die nu door je hoofd gaan, horen we deze graag van je!

Om jouw nieuwsgierigheid in te kunnen zetten heb je lef nodig, lef om bestaande concepten te onderzoeken, te betwijfelen en ter discussie te stellen. Voorwaarde is wel dat je deze discussies ingaat met een goede onderbouwing!

Wat bieden wij?

 • Veel autonomie en inbreng vanuit jouw vakgebied. Geen gebaande paden: ontdekken, ontwikkelen en meegroeien.
 • Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden met diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden die worden afgestemd op jouw persoonlijke leerpunten.
 • Salaris is afhankelijk van jouw ervaring en persoonlijke kwaliteiten.
 • De Bazaar is ieder weekend geopend, één dag in het weekend werken per twee weken hoort erbij.
 • Binnen deze functie zitten doorgroeimogelijkheden.
 • Een parttime baan die goed te combineren is met een druk privé schema of een freelance carrière.
 • Doordeweeks kun je uitgebreid lunchen in de bedrijfskantine, in het weekend op De Bazaar zelf.

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière?

Twijfel dan niet en solliciteer direct! Wij horen graag waarom jij parttime voor de marketing afdeling bij De Bazaar wilt werken. Uiteraard ontvangen wij ook graag jouw cv. Voor meer informatie of vragen, neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken en vraag naar Ilonka Thomassen (0251-262623).

Acties