EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Coördinator: Operationeel leidinggevende winkelgebied (32 uur)

Met de bijzondere mix van winkels, outlets, kramen en horeca vormt De Bazaar in Beverwijk de meest bijzondere retail locatie van Nederland. Om in de top drie trekpleisters van Nederland te blijven staan, betekent dit dat we ons blijven ontwikkelen, blijven leren en ons blijven aanpassen. En dat geldt zeker ook voor de functie van Coördinator.

De ouderwetse marktmeester van 20 jaar terug lette vooral op orde en veiligheid. Inmiddels is veiligheid, geholpen door de techniek anno 2023, nog maar een klein onderdeel van deze baan.  

 

Wat je gaat doen…

Als Coordinator ben je, samen met twee andere Coordinatoren primair verantwoordelijk voor de kwaliteit op De Bazaar. Dit betekent dat je op drie niveaus de kwaliteit te allen tijde moet verzekeren.

Het eerste niveau bestaat uit de veiligheid, het gebied dient altijd veilig te zijn. Denk aan het op orde hebben van de noodverlichting, brandslangen, vrije nooduitgangen en loszittende tegels. Het tweede niveau van jouw werk bestaat uit het bewaken, controleren en handhaven van de naleving van de contractuele afspraken met ondernemers. Dit doe je door bijvoorbeeld op te treden tegen uitbouw, roken in de hallen en overlast. In het derde niveau werk je doelgericht aan het verhogen van de belevingswaarde van de bezoekers op jouw toegewezen winkelgebied. Door het stellen van heldere parameters, het maken van concrete plannen en het controleren op de uitkomst weet jij iedere week weer resultaat te boeken. 

Jij kijkt als Coordinator altijd kritisch naar je omgeving, hoe zorg jij ervoor dat mensen zich prettig voelen op ons terrein? Werkt alles, is de omgeving heel en schoon? Maar ook een aangename temperatuur, het volume van muziek of iemand die vergeten is de afzuigkap aan te zetten vallen jou op.

Kenmerkend voor deze baan is dat als jij denkt alles op orde te hebben, er toch altijd iets is dat anders loopt. Op die momenten ben jij op zijn sterkst. Jij zorgt ervoor dat politie, brandweer en de ambunces, via de beveiliging, naar de juiste plek worden begeleid en zorgt ervoor dat andere problemen snel worden opgelost.  

 

Jouw dagindeling

De vrijdagen staan in het teken van een goede voorbereiding. Om 40.000 bezoekers te ontvangen moet alles in orde zijn. Is het terrein veilig, klopt het rooster, ziet het terrein er goed uit, werkt de techniek, de verwarming, verlichting en ga zo maar door! Een evenementenplanner kan nog wat van jou leren. De vrijdag is daarnaast de perfecte dag voor een klein stukje administratie, een goed individueel gesprek met één van de servicemedewerkers en de controle van wat je het weekend ervoor hebt gevraagd aan jouw collega’s.

Op zaterdag en zondag start je met een korte meeting met jouw team en de beveiliging. Is iedereen er klaar voor en zijn er nog bijzonderheden voor die dag? Zodra de werkdag begint en de eerste bezoekers binnenkomen moet het terrein veilig zijn. Zijn nooduitgangen vrij, werkt de verlichting en weet iedereen wat er moet gebeuren? Hiervoor sta je continu in verbinding met onze beveiligingsdienst en jouw team van 25 medewerkers. Jouw aandacht gaat hiernaast uit naar de ondernemers, komen zij de afspraken na die wij met ze hebben gemaakt. Zijn ze bijvoorbeeld wel geopend, verkopen ze de producten zoals afgesproken en gebruiken ze enkel de gehuurde ruimte?

 

Wie je bent…

  • kritisch naar je omgeving
  • gemotiveerd en motiverend om de omgeving vanuit jouw functie te verbeteren
  • een duidelijk en daadkrachtig persoon, je weet wie je bent en zeker ook wat je wilt

 

Wat je moet kunnen…

  • leidinggeven aan een team van ongeveer 20 medewerkers
  • ervaring als beveiliger, politie agent, BOA, operations manager of handhaver is een pré
  • ondernemers aanspreken en motiveren om het winkelgebied te optimaliseren,
  • binnen je werk heb je een hoge mate van zelfstandigheid. Je bent nieuwsgierig en onderzoekend van aard, creatief in het bedenken van oplossingen en in staat om snel te kunnen schakelen tussen de drie niveaus.

 

Wat je ervoor terug krijgt…

Je komt te werken in een organisatie waar de medewerkers iets voor elkaar over hebben. Samen gaan ze ervoor, opgeven is geen optie. Dit betekent niet dat alles lukt, dus fouten worden gebruikt om te leren. Binnen De Bazaar is dan ook veel aandacht voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

De laatste jaren is flink geïnvesteerd in De Bazaar. Verduurzaming en het verhogen van de belevingswaarde van bezoekers zijn belangrijke speerpunten voor het bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat dit enkel kan met medewerkers die verder kijken dan vandaag en die goed worden opgenomen in de organisatie. Wij hebben dan ook prima arbeidsvoorwaarden met veel aandacht voor jouw ontwikkeling, een uitgebreid inwerkprogramma en een salaris dat wordt afgestemd op jouw ervaring en kwaliteiten.

 

Kan jij niet wachten? 

Twijfel dan niet en solliciteer dan direct via de website en klik op de link "solliciteren" of stuur jouw motivatie naar personeelszaken@debazaar.nl. Wij horen graag waarom jij voor De Bazaar wilt werken en geschikt bent voor deze functie. Uiteraard ontvangen wij ook graag jouw cv. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Personeelszaken (0251-262623).

 

  Montageweg 35 te Beverwijk, Noord Holland

  personeelszaken@debazaar.nl

  0251-262623 - Ilonka Thomassen

 

Acties