EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Coördinator: Operationeel leidinggevende winkelgebied

Coördinator: Operationeel leidinggevende winkelgebied

Met de bijzondere mix van winkels, outlets, kramen en horeca vormt De Bazaar de meest bijzondere retail locatie van Nederland. Om in de top drie trekpleisters van Nederland te blijven staan, betekent dit dat we ons blijven ontwikkelen, blijven leren en ons blijven aanpassen. 

Wat je gaat doen…

Als Coördinator ben je, samen met twee andere Coördinatoren primair verantwoordelijk voor de kwaliteit op De Bazaar. Dit betekent dat je op drie niveaus de kwaliteit te allen tijde moet verzekeren.

Het eerste niveau bestaat uit de veiligheid, het gebied dient altijd veilig te zijn. Denk aan het op orde hebben van de noodverlichting, brandslangen, vrije nooduitgangen en loszittende tegels. Het tweede niveau van jouw werk bestaat uit het bewaken, controleren en borgen van de naleving van de contractuele afspraken met ondernemers. Dit doe je door bijvoorbeeld op te treden tegen uitbouw, roken in de hallen en overlast. In het derde niveau werk je doelgericht aan het verhogen van de belevingswaarde van de bezoekers op jouw toegewezen winkelgebied. Door het stellen van heldere parameters, het maken van concrete plannen en het controleren op de uitkomst weet jij iedere week weer resultaat te boeken. 

 

Wat je moet kunnen…

Hiervoor is het noodzakelijk dat je in staat bent jouw medewerkers aan te sturen, bij te sturen en waar nodig te begeleiden zodat zij het maximale uit zichtzelf kunnen halen. Ook dien je in staat te zijn om de ondernemers aan te spreken en te motiveren om het winkelgebied te optimaliseren. Je stelt jezelf en je team heldere en haalbare doelen. Binnen de organisatie heb je geregeld contact met de verschillende afdelingen, zoals de afdeling Verhuur & Acquisitie en Facilitaire Zaken om zo de gestelde doelen te bereiken. Een goede samenwerking is hiervoor essentieel. Binnen je werk heb je een hoge mate van zelfstandigheid. Je bent nieuwsgierig en onderzoekend van aard, creatief in het bedenken van oplossingen en in staat om snel te kunnen schakelen tussen de drie niveaus.

 

Wat je ervoor terug krijgt…

Je komt te werken in een organisatie waar de medewerkers iets voor elkaar over hebben. Samen gaan ze ervoor, opgeven is geen optie. Dit betekent niet dat alles lukt, dus fouten worden gebruikt om te leren. Binnen De Bazaar is dan ook veel aandacht voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

De laatste jaren is flink geïnvesteerd in De Bazaar. Verduurzaming en het verhogen van de belevingswaarde van bezoekers zijn belangrijke speerpunten voor het bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat dit enkel kan met medewerkers die verder kijken dan vandaag en die goed worden opgenomen in de organisatie. Wij hebben dan ook prima arbeidsvoorwaarden met veel aandacht voor jouw ontwikkeling, een uitgebreid inwerkprogramma en een salaris dat wordt afgestemd op jouw ervaring en kwaliteiten.

 

Kan jij niet wachten? 

Twijfel dan niet en solliciteer dan direct via de website en klik op de link "solliciteren" of stuur jouw motivatie naar personeelszaken@debazaar.nl. Wij horen graag waarom jij voor De Bazaar wilt werken en geschikt bent voor deze functie. Uiteraard ontvangen wij ook graag jouw cv. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Personeelszaken (0251-262623).

 

  Montageweg 35 te Beverwijk, Noord Holland

  personeelszaken@debazaar.nl

  0251-262623 - Ilonka Thomassen

 

Acties