EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Elektricien

 

Op De Bazaar wordt behoorlijk wat elektra verbruikt. Al veertig jaar exploiteert De Bazaar 22 hallen waarin maar liefst 1200 winkels zitten. Deze 1200 winkels gebruiken allemaal elektra en dat doen ze allemaal op hun eigen manier. Zo heeft de snoepwinkel aan één lamp genoeg, maar de lampenwinkel heeft behoefte aan 500 aansluitingen.

Om alles nog wat interessanter te maken veranderen de winkels op De Bazaar regelmatig. Ondernemers verplaatsen hun winkel binnen een week, trekken er een winkel bij of stoten er eentje af om plaats te maken voor weer een andere winkel. Altijd iets te doen dus!

De elektrawerkzaamheden zijn in het verleden altijd uitbesteed, maar we hebben ervoor gekozen een eigen elektricien in dienst te nemen. Hierdoor willen wij de nodige kennis in huis halen en beter kunnen inspelen op de actuele wensen.

Als elektricien kom je te werken in een team van specialisten. Samen met de beheerder technische installaties, bouwkundig coördinator, bouwkundig werkvoorbereider/tekenaar, medewerker technische dienst en de schilders vormen jullie een team dat alle ruimten op het terrein klaarmaakt voor de wensen van het bedrijf en de ondernemers. Binnen dit team ben je zelf verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van het elektrische werk.

 

Wat je gaat doen…

 • uitvoeren van klein onderhoud, denk hierbij aan het vervangen of herstellen van lampen, elektrische bedrading, wandcontactdozen, aansluiten van apparatuur etc.;
 • inspecties en keuringen van elektrische installaties in de winkelunits;
 • uitvoeren van het elektra deel bij interne verbouwingen.

 

Wat je moet kunnen…

 • je hebt aantoonbare werkervaring als elektricien of elektromonteur en een opleiding elektrotechniek (MBO 3 of 4 ) of vergelijkbaar;
 • je bent bekend met NEN-1010 en -3140;
 • je hebt kennis van sterk- en zwakstroominstallaties (montage);
 • je werkt zorgvuldig en veilig.

 

Wat je ervoor terugkrijgt…

 • een marktconform salaris, prima arbeidsvoorwaarden en een gezellige werksfeer waar ruimte is voor plezier;
 • werken binnen een gezellig team van professionals waar je de verantwoordelijkheid krijgt voor het elektrische deel. Hoewel je dus in een team werkt, ben je vakinhoudelijk zelfstandig bezig;
 • een fulltimedienstverband waarbij je hoofdzakelijk door de week werkzaam bent;
 • een baan bij de leukste organisatie van Nederland waar jouw werk ieder weekend door tienduizenden bezoekers bewonderd wordt!

 

Krijg jij al onze lampen aan?

Twijfel dan niet en solliciteer direct via de link Solliciteren, rechtsboven op deze pagina. Wij horen graag waarom jij de perfecte elektricien voor ons bent en waarom je juist voor De Bazaar wilt werken. Uiteraard ontvangen wij ook graag jouw cv. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Personeelszaken (0251-262623).

 

Acties