EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Fulltime Facilitair Manager

Voor de regelaars!
De afdeling Facilitaire Zaken heeft een belangrijke ondersteunende, coördinerende en controlerende rol binnen de organisatie van De Bazaar. Deze afdeling is primair verantwoordelijk voor behoud en verbetering van de fysieke omgeving van De Bazaar zodat we ieder weekend in staat zijn 40.000 bezoekers te ontvangen en te voldoen aan onze contractuele verplichtingen met 800 huurders. De tientallen hallen, zes parkeerterreinen en meerdere wegen dienen schoon, heel en veilig te zijn voor bezoekers, maar ook veilig voor onze medewerkers. De facilitair Manager heeft hierbinnen een belangrijke coördinerende, informerende en controlerende rol. Jij zorgt ervoor dat iedereen weet wat er wanneer verwacht wordt, maar ook wanneer het anders loopt dan gepland. Daarnaast controleer je of het werk gedaan is en of het werk voldoet aan de eisen van De Bazaar. Om alles te kunnen monitoren heb je veel contact met de verschillende afdelingen binnen de organisatie, waaronder de afdeling Verhuur, de Technische Dienst en de Coördinatoren van het Serviceteam. Jouw leidinggevende is de Operationeel Directeur, waardoor je in staat bent snel te handelen. De facilitaire afdeling is erg dynamisch, dit maakt dat de medewerkers binnen het team korte lijnen hebben met elkaar en snel beslissingen nemen.

 

*Jouw kerntaken*
Uiteraard bestaat jouw werk uit het managen van de diensten en voorzieningen die ondersteunend zijn aan de kernactiviteiten van De Bazaar. Dit is op te delen in de volgende vier hoofdlijnen:
1. Het intern/extern in opdracht geven van werkzaamheden voor het behoud en verbeteren van de terreinen van De Bazaar en de kantooromgeving. Denk hierbij aan de groenvoorziening, ongediertebestrijding, schoonmaakwerkzaamheden en materieelonderhoud. Je hebt een belangrijke rol is het aansturen van de leveranciers en de prioriteren van het werk binnen de eigen afdelingen.
2. Financiële monitoring, je bewaakt de budgetten en hebt een belangrijke rol bij het opstellen daarvan. Daarnaast monitor en administreer je de energiekosten.
3. Voorraadbeheer voor de eigen organisatie.

 

*Wat je echt nodig hebt…*
Je dient een aantoonbaar hbo werk en denkniveau te hebben met 5 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld als Facility Manager. Daarnaast dien je de Nederlandse taal uitstekend te beheersen. Je beschikt over een goed cijfermatig inzicht en een hoog organisatievermogen. Jouw collega’s zien je als servicegericht, je bent sociaal erg vaardig en hebt een hoge mate van urgentiebesef. Misschien wel nog belangrijker, je bent nieuwsgierig, onderzoekend, spreekt uit wat je denkt en hebt een flinke dosis humor.

 

*Wat bieden wij?*
Een fulltime dienstverband bij een organisatie waar werkelijk waar geen dag hetzelfde is! Daarom krijg je een uitgebreid inwerkprogramma en een goede begeleiding. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden met diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden. Salaris is afhankelijk van jouw ervaring en persoonlijke kwaliteiten.

 

*Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière?*
Twijfel dan niet en solliciteer via de link rechtsboven. Wij horen graag waarom jij onze nieuwe collega wilt worden? Uiteraard ontvangen wij ook graag jouw cv. Voor meer informatie of vragen, neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken (0251-262623).

Acties