EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Fulltime Servicemedewerker Schoonmaak (40 uur)

Jouw werkomgeving:

Leukste winkelbestemming van Nederland? De Bazaar in Beverwijk natuurlijk!

Elk weekend komen hier tienduizenden bezoekers! Dus moet het schoon, heel en veilig zijn. 

Als Servicemedewerker zorg je ervoor dat alles opgeruimd en schoon is. Ook zorg je ervoor dat het afval naar de juiste locaties gaat en bewaak je dat ondernemers en bezoekers zich netjes gedragen. De schoonmaak is één van de belangrijkste werkgebieden gedurende de weekenden. Je komt dan ook te werken in een gezellig team. Je krijgt in het weekend een eigen stukje van De Bazaar aangewezen. Op dit stukje Bazaar ben jij verantwoordelijk voor de fysieke omgeving, is het schoon, is het veilig en houdt iedereen zich aan de afspraken. Hierbij kun je denken aan lege prullenbakken, geveegde vloer, vrije nooduitgangen en geen spullen in de looppaden.   

Wil je graag werken en word je blij van veel mensen om je heen?  Laat ons het weten! 

 

 

 

Wat ga je eigenlijk bij ons doen?

Op vrijdag start jouw dag om 8:00 uur. Op vrijdag wordt de laatste puntjes op de i gezet voor het weekend. Staat het terras bijvoorbeeld netjes, werken de lampen, de schermen en zijn alle afvalbakken leeg? Vandaag zijn veel huurders al aan het voorbereiden, dus daar ben je ook druk mee bezig. Op vrijdagen werk je 8 uur.

De werkdag begint op zaterdag en zondag om 7:00 uur met een overleg met jouw leidinggevende. Jullie bespreken bijzonderheden en wat er die dag wordt verwacht. Van jouw leidinggevende krijg je de taken voor die dag, bijvoorbeeld het prikken van een bepaald gebied of het legen van bakken. Naast het schoonmaken en reinigen, houd je in de gaten dat huurders en bezoekers zich houden aan de veiligheidsvoorschriften en aan de gemaakte afspraken. Dat is in het begin best een uitdaging, maar gelukkig ben je niet alleen! Op zaterdagen en zondagen werk je 12 uur per dag. Je werkt binnen en buiten, dat zorgt voor lekker veel afwisseling 

Op maandag word er vanaf 8:00 uur schoongemaakt met groot materiaal. Er zijn vandaag geen bezoekers en bijna geen huurders dus de bladblazers, veegmachines en spijkstaals worden ingezet! Vandaag werk je acht uur.  

Tussen de werkzaamheden door, beantwoord je vragen van bezoekers en huurders. Je draagt een portofoon zodat je altijd korte lijnen hebt met jouw collega’s.  

 

Wat je echt nodig hebt is…

dat je zelfstandig kunt werken,

dat je goed Nederlands of goed Engels spreekt,

enige ervaring met schoonmaakwerk, opruimwerk of bijvoorbeeld als industrieel reiniger, productiemedewerker, expeditie medewerker, orderpicker of in een millieustraat is een pré.

 

Wij zoeken iemand die:

van aanpakken weet,

zich thuis voelt in een hectische omgeving,

en goed kan communiceren.

 

Wat bieden wij?

een fulltime baan bij een professionele organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden,

een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden,

een inwerkprogramma waardoor jij binnen no time onderdeel bent van het bedrijf en het team,

en super leuke collega’s!

 

Klinkt dit als de perfecte fulltime baan voor jou?

Twijfel dan niet en solliciteer direct en eenvoudig via de link Solliciteren. Wij horen graag waarom jij voor De Bazaar wilt werken en waarom jij geschikt bent voor deze baan. Uiteraard ontvangen wij ook graag jouw CV. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Personeelszaken (0251-262623).

 

 

 Montageweg 35 te Beverwijk, Noord Holland

 personeelszaken@debazaar.nl

 0251-262623 - Ilonka Thomassen

 

 

Acties