EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Hoofd Receptie (32-40 uur)

 

Goed nieuws, we hebben weer een unieke vacature!

Voor deze vacature bestaat geen exacte opleiding en ook geen vergelijkbare baan waarin je ervaring kunt hebben. Het belangrijkste is wie jij bent, wat jij kunt en wat jij wilt bereiken!

Jouw nieuwe omgeving…

De Receptie van De Bazaar bevindt zich in het ‘Marktkantoor’, een sfeervol kantoor dat midden op het Bazaarterrein staat. Hierin zijn acht afdelingen gevestigd die er samen voor zorgen dat we meer dan 800 (!) ondernemers kunnen huisvesten. Deze mensen komen van over de hele wereld en hebben één wens: zelfstandig ondernemen. Door hier een winkel te openen grijpen ze hun kans om, onafhankelijk van anderen, van hun passie hun beroep te maken. Deze ondernemende sfeer werkt door bij ons team. Door de inzet van 100 medewerkers, waarvan er zes bij de Receptie werken, vinden 2.500 mensen hier werk en bezorgen we ook nog eens ruim 2 miljoen mensen per jaar een leuke dag. En daar zijn we hartstikke trots op!

Voor zowel bezoekers, huurders als medewerkers van De Bazaar is de Receptie vaak de eerste plek waar zij komen met vragen, problemen en verzoeken. Naast het vervullen van de meer ‘traditionele’ receptiewerkzaamheden is de Receptie verantwoordelijk voor het verhuren van kraamlocaties. Denk hierbij aan het verhuren van een extra plek aan een bestaande huurder of het onderhandelen over de huurprijs. In de weekenden wordt het werk gekenmerkt door het behandelen en coördineren van al die vraagstukken, denk aan het verwelkomen en wegwijs maken van nieuwe huurders, het beantwoorden van de telefoon en het te woord staan van de bezoekers die het Marktkantoor binnenkomen. Doordeweeks zijn de receptiemedewerkers vooral bezig met het verwerken van betalingen en van de verzoeken van nieuwe en bestaande huurders, het verwelkomen van de bezoekers voor de kantoormedewerkers en het afwikkelen van de inkomende telefoontjes.

Jouw nieuwe werkzaamheden…

  • als Hoofd Receptie werk je mee op de afdeling en ben je verantwoordelijk voor:
  • het coördineren van de werkzaamheden binnen de Receptie
  • het administratieve proces bij de Receptie
  • een goede personele bezetting
  • het begeleiden van de medewerkers om de afdeling optimaal te laten functioneren, je voert beoordelings-, coachings- en verzuimgesprekken
  • het leveren van een wezenlijke bijdrage aan het verhuurproces

Wat je mee moet brengen…

  • je bent betrouwbaar, discreet en een daadkrachtige dame/of heer met minimaal een hbo-denkniveau
  • je hebt een ondernemende aard en hebt, door jouw enthousiasme, een grote overtuigingskracht
  • een agenda die het toelaat dat je regelmatig in het weekend werkt.

Wat je ervoor terugkrijgt:

Werknemers van De Bazaar krijgen de kans zich continu te ontwikkelen binnen hun vakgebied door training en opleiding, sterker nog dat wordt van een professional verwacht. Je komt te werken in een organisatie die gekenmerkt wordt door professionaliteit en diversiteit, zowel in cultuur, leeftijd, werkzaamheden als opleidingsachtergronden. Het salaris wordt afgestemd op jouw kennis en ervaring, uiteraard ontvang je prima arbeidsvoorwaarden. Voor iedere nieuwe collega wordt er een individueel kennismakingsprogramma opgesteld zodat je binnen no time het stuur in eigen handen kunt nemen.

 

 Montageweg 35 te Beverwijk, Noord Holland

 personeelszaken@debazaar.nl

 0251-262623 - Ilonka Thomassen

 

Acties