EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Klusjesman Facilitaire Dienst (40 uur)

 

 

Met ruim 30 hectare grond, 22 hallen en maar liefst 1200 winkelruimtes is er altijd wel iets dat gerepareerd of verbouwd moet worden. Ondernemers die binnen vijf dagen verhuizen, er een winkel bijnemen of juist afstoten. Er is altijd wel een een winkelruimte die klaargemaakt moet worden voor de volgende ondernemer! Maar ook in de algemene ruimten op het terrein is genoeg te doen. Denk aan het bouwen van etalages, het afstellen van deuren of het bouwen van een verhoogd terras. We bedenken regelmatig leuke nieuwe concepten, aan afwisseling geen gebrek.

 

Waar je komt te werken…

Als Klusjesman kom je te werken in het facilitaire team. Samen met de bouwkundig coördinator, bouwkundig werkvoorbereider/tekenaar en de schilder vormen jullie een team dat alle ruimten op het terrein klaarmaakt voor de wensen van het bedrijf en de ondernemers. En hoewel je dus in een team werkt, ben je vakinhoudelijk zelfstandig bezig. Je werkt doordeweeks, maar werkt net als het team ook met enige regelmaat in het weekend. 

In de Klomp (een van onze hallen) is een grote werkplaats ingericht waar jij je helemaal kunt uitleven op jouw nieuwe opdracht! 

 

 

Wat ga je precies doen? Jij…

 • bent een klusser in hart en ziel.  
 • maakt wat wij samen bedenken! Je ziet wat er gemaakt moet worden en denkt na over oplossingen. 
 • pakt alle klussen op, zoals timmerwerk, elektrawerk, tegelwerk, kleine voorbereidende sloopwerkzaamheden, het verhelpen van lekkages en kleine storingen aan het riool.
 • schakelt met externe leveranciers over het werk dat voor jou van belang is. 
 • let op de veiligheid en kwaliteit op het terrein.

 

Wat heb je echt nodig?

 • twee rechterhanden en een praktische mindset. 
 • ervaring als bouwvakker, allround medewerker in de bouw, klusser, gebouwenbeheerder, handyman, als conciërge of huismeester waarbij je de voorkomende klussen deed.  
 • je kunt goed zelfstandig werken maar verliest jouw collega's niet uit het oog. 
 • je bent creatief in je oplossingen (hier is alles altijd net even anders), praat makkelijk (we horen graag jouw mening) en werkt prettig in een omgeving waar ook veel ruimte is om te lachen. 
 • je spreekt goed Nederlands of Engels.
 • kennis van een BMI (brandmeldcentrale) is een pré.

 

Wat bieden wij?

Een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een gezellige werksfeer waar ruimte is voor plezier.

Het is een fulltime dienstverband. Je werkt met enige regelmaat een dag in het weekend, maar dat zijn ook de de leukste dagen om te werken omdat je altijd weer verrast wordt! Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen. 

 

Klinkt dit als de perfecte baan voor jou?

Twijfel dan niet en solliciteer direct via de link Solliciteren, rechtsboven op deze pagina. Wij horen graag waarom jij de perfecte medewerker voor ons bent en waarom je juist voor De Bazaar wilt werken. Uiteraard ontvangen wij ook graag jouw cv. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken (0251-262623).

 

Montageweg 35 te Beverwijk, Noord Holland

personeelszaken@debazaar.nl

0251-262623 - Ilonka Thomassen

 

 

Acties