EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Servicemedewerker (4 - 40 uur)

 

Wat je bij ons gaat doen…

Samen met het gezellige TEAM zorg je ervoor dat de bezoekers in een nette, opgeruimde en vooral schone omgeving komen. De werktijden kun je samen met ons FLEXIBEL inrichten. 

Dit doe je door…

1.    Zelf SCHOON TE MAKEN.

2.    De FACILITAIRE opdrachten te doen

3.    MELDINGEN aan te nemen en vast te leggen.   

 

 

 

Hoe je dit doet..

De schoonmaakwerkzaamheden bestaan vooral uit het schoonmaken van de vloeren met behulp van prikkers, bezems, veegmachines en bladblazers. Ook de ramen en de wanden krijgen regelmatig een grote schoonmaakbeurt. Daarnaast is het verwerken van de afvalstroom door bakken te legen, containers te verplaatsen en de afvalpersen te bedienen daar een belangrijk onderdeel van het schoonmaakwerk. Vanuit de facilitaire afdeling komen ook verschillende opdrachten, bijvoorbeeld groen- en machineonderhoud en kleine verbouwingen. Omdat jij als schoonmaker de hele dag op het terrein bent is het daarnaast belangrijk dat jij melding maakt van alle zaken die je tegenkomt die stuk zijn of ontbreken, maar ook van klachten van ondernemers.

 

Wanneer je bij ons kunt werken…

1. Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

2. Zaterdag en/of zondag van 8.00 tot 20.00 uur

3. Zaterdag en/of zondag in de avond van 18.00 tot 22.00 uur

Je kunt zelf aangeven op welke dagen je wilt werken, lekker flexibel dus. Een combinatie is ook bespreekbaar!

 

Waar je terecht komt…

Je komt te werken in een team dat samenwerkt, elkaar versterkt en motiveert, waar humor voorop staat en dat weet in te spelen op de omgeving die continu verandert. Het team zal je inwerken zodat je daar binnen no time een onderdeel van vormt. Daarnaast word je door ons opgeleid op de gebieden waar nog wat te leren valt en krijg je de kans om je te ontwikkelen binnen een professioneel bedrijf dat in de top drie trekpleisters van Nederland staat!

 

 Wij zoeken iemand die…

·           de Nederlandse taal spreekt en verstaat;

·           een certificaat heftruck en/of hoogwerker heeft of bereid is deze (op onze kosten) te halen;

·           actief in het leven staat, sociaal is en mensen graag in een schone omgeving ontvang;

·           taakgericht en gedisciplineerd kan werken.

 

Wat je ervoor terug krijgt…

·           prima arbeidsvoorwaarden met veel aandacht voor jouw ontwikkeling. Er zijn ruime opleidingsmogelijkheden, je krijgt vaste trainingen en kunt een persoonlijke opleiding aanvragen;

·           een parttime of fulltime baan, waarbij we samen een passend rooster gaan opstellen;

·           een uurloon van € 10,- tot € 13,66

·           een inwerkprogramma waardoor jij binnen no time onderdeel bent van het bedrijf en jij je kwaliteiten snel kunt inzetten;

·           je wordt onderdeel van een team van industrieel reinigers dat de schouders eronder zet en waar ontzettend veel wordt gelachen.

 

Wat voor jou?

Wil je weten hoe we in het echt zijn, twijfel dan niet kom gewoon eens langs om kennis te maken, vinden we gezellig! Wij horen graag wat jij de laatste jaren gedaan hebt en waarom dit jou een leuke baan lijkt!

Voor meer informatie of vragen kun je ook altijd even ons bellen: 0251-262623.

Acties