EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Stoere Servicemedewerker (24-40 uur)

Industrieel reiniger

Bij De Bazaar werkt een team Servicemedewerkers die de schoonmaak en het kleine onderhoud van de hallen en terreinen van De Bazaar doet. Dit team werkt hoofdzakelijk doordeweeks. Zij weten precies wat nodig is om ons megaterrein voor elk weekend klaar te maken voor de tienduizenden bezoekers. Ze zijn positief, niet bang om de mouwen op te stropen en de handen vies te maken, maar vallen vooral op door hun vele gelach! Ze weten wat ze aan elkaar hebben en zoeken iemand die in deze cultuur past!

 

Wat ga je doen?

·         Schoonmaak: het opruimen en schoonmaken van de vloeren en het buitenterrein met prikkers, bezems, veegmachines en bladblazers. Ook ramen en wanden krijgen regelmatig een grote schoonmaakbeurt.

·         Verwerken afvalstroom: het afval wordt gescheiden en de afvalbakken en containers worden geleegd en verplaatst naar onze eigen milieustraat. Hier wordt het afval door middel van het bedienen van de afvalpersen verder verwerkt.

·         Groenvoorziening: door het gras te maaien, onkruid te wieden en planten water te geven zorg jij ervoor dat alles groen blijft;

·         Klein onderhoud: vanuit de facilitaire dienst komen geregeld opdrachten binnen op het gebied van machine-onderhoud en kleine verbouwingen

·         Meldingen: omdat jij de hele dag op het terrein bent is het belangrijk dat jij melding maakt van alle zaken die je tegenkomt die stuk zijn of ontbreken.

 

Deze baan is alleen geschikt voor jou als je…

·         humor hebt

·         stoer en ondernemend bent

·         Nederlands spreekt en verstaat

·         goed kan samenwerken

·         een certificaat heftruck en/of hoogwerker hebt of bereid bent deze (op onze kosten) te halen

·         enige ervaring hebt met opruim- en schoonmaakwerkzaamheden

 

Wat bieden wij?

·         een parttime of fulltime baan waarbij we een passend rooster gaan opstellen

·         een uurloon van € 10,- tot € 13,66 plus 8% vakantietoeslag

·         prima arbeidsvoorwaarden met veel aandacht voor jouw ontwikkeling en ruime opleidingsmogelijkheden

·         een inwerkprogramma waardoor jij binnen no time onderdeel bent van het bedrijf en het team

 

Klinkt goed?

Twijfel dan niet en solliciteer direct via de website of per mail (personeelszaken@debazaar.nl). Wij horen graag waarom jij voor De Bazaar wilt werken en geschikt bent voor deze leuke baan. Voor meer informatie of vragen kun je ons ook altijd even bellen op 0251-262623.

 

 

Acties