EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Medewerker Terreinbeheer (24-40 uur)

 

Industrieel reiniger met een twist

Bij De Bazaar werkt een team Terreinbeheer die de schoonmaak en het kleine onderhoud van de hallen en terreinen van De Bazaar doet. Dit team werkt vooral doordeweeks. Zij weten precies wat nodig is om ons megaterrein voor elk weekend klaar te maken voor de tienduizenden bezoekers. Ze zijn positief, niet bang om de mouwen op te stropen en de handen vies te maken, maar vallen vooral op door hun vele gelach! Ze weten wat ze aan elkaar hebben en zoeken iemand waar ze op kunnen rekenen!

 

Wat ga je doen?

Samen met het team zorg jij voor het opruimen en schoonmaken van de vloeren en het buitenterrein. Hier komen geen stofdoekjes bij kijken. Hier wordt gewerkt met prikkers, bezems, veegmachines, bladblazers, heftrucks en hoogwerkers. Ook ramen en wanden krijgen regelmatig een grote schoonmaakbeurt.

Ook het verwerken van de afvalstroom is een belangrijke taak: het afval wordt verzameld, gescheiden en de afvalbakken en containers worden geleegd en verplaatst naar onze eigen milieustraat. Hier wordt het afval door middel van het bedienen van de afvalpersen verder verwerkt.

Daarnaast zorg jij ervoor dat alles groen blijft door het gras te maaien, onkruid te wieden en de planten water te geven. Ook een kleine verbouwing of machineonderhoud vind jij leuk om te doen (of om te leren). Het werken gebeurt met grote machines (we zijn nu eenmaal behoorlijk groot), maar moet wel precies gebeuren. Elk weekend komen er tienduizenden mensen jouw werk beoordelen! 

 

Een dag bij Terreinbeheer... 

Je start de dag op de Klomp, een gote Loods waar al jullie materiaal staat opgeslagen. Hier begin je met een kopje koffie en een kort werkoverleg waarin besproken wordt wat er die dag moet gebeuren en wie wat gaat doen. Jullie verzamelen het matariaal wat je nodig hebt, denk aan groter materiaal zoals een veegmachine, bladblazer, heftruck, spijstaal of een golfkar. Ook pak je het kleine materiaal zoals doeken, bezems, vuilniszakken, prikstokken, water en wissers. Halverwege de ochtend, tijd voor een kopje koffie en een tussendoortje om daarna weer aan de slag te gaan. Om 12:00 uur staat er een heerlijke lunch klaar in de kantine, verse broodjes, soep, een warme snack, fruit, salade of een schaaltje yogurt. In de middag nog even knallen, want er is genoeg te doen.  

 

Deze baan is alleen geschikt voor jou als je…

 • Bazaarproof bent, gewoon ongewoon is hier heel normaal! 
 • humor hebt,
 • niet bang bent om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan,
 • Nederlands spreekt en verstaat,
 • beschikt over een rijbewijs B,
 • een certificaat heftruck en/of hoogwerker hebt of bereid bent deze (op onze kosten) te halen,
 • ervaring in een millieustraat, als industrieel reiniger of met opruim- en schoonmaakwerkzaamheden is een pré.

Wat bieden wij?

 • een parttime of fulltime baan waarbij we een passend rooster gaan opstellen,
 • een uurloon van € 10,- tot € 14 plus 8% vakantietoeslag,
 • prima arbeidsvoorwaarden met veel aandacht voor jouw ontwikkeling en ruime opleidingsmogelijkheden,
 • een inwerkprogramma waardoor jij binnen no time onderdeel bent van het bedrijf en het team.

 

Klinkt goed?

Twijfel dan niet en solliciteer direct via de website of per mail (personeelszaken@debazaar.nl). Wij horen graag waarom jij voor De Bazaar wilt werken en geschikt bent voor deze leuke baan. Voor meer informatie of vragen kun je ons ook altijd even bellen op 0251-262623.

 

 

  Montageweg 35 te Beverwijk, Noord Holland

  personeelszaken@debazaar.nl

  0251-262623 - Ilonka Thomassen

 

Acties